Afscheid collega

Afscheid collega

Afscheid collegaHet is een moment van komen en een moment van gaan, maar het is nooit leuk om afscheid te nemen van een goede collega (afscheid collega). Een afscheid van een goede collega dat moet natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, daarom is het leuk om uw collega toch nog even goed in het zonnetje te zetten. Leuk is om op een zeer persoonlijke manier afscheid te nemen van uw collega, dit kan met bijvoorbeeld een persoonlijk cadeau. Hier kunt u bijvoorbeeld denken aan:

 • Mokken met een eigen opdruk
 • Keukenschort met foto (voor de kookliefhebber)
 • Een muismat met een leuke groepsfoto
 • Een saunalaken met naam
 • Een eigen gemaakte badjas met naam

Hieronder leest u meer leuke informatie over het kopen van een leuk cadeautje als afscheid voor een collega. Een afscheid collega voorbereiden? Daar hoort natuurlijk een origineel presentje bij!

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor collega’s!

Zo kunt u bijvoorbeeld op www.PrachtigKado.nl een prachtig overzicht terugvinden met cadeaus die uitermate geschikt zijn voor een afscheid collega. Een afscheid collega kan klein en groots gevierd worden, maar wat is nou leuker om een prachtige herinnering mee te geven aan uw collega, bijvoorbeeld een groepsfoto met een leuke tekst op een echte koffiemok. Hieronder leest u meer informatie over het afscheid nemen van een collega (afscheid collega).

Afscheid collega, enkele leuke gedichten en spreuken:

 • Afscheid nemen bestaat niet, maar in dit geval wel!
 • Afscheid van een collega nemen kan zwaar vallen, maar helaas is het zo. We gaan nu afscheid nemen van onze beste collega. Veel succes in de toekomst.
 • We kunnen je niet missen maar we gaan het wel proberen.
 • Afscheid nemen doen we nu van onze goede collega, het is vervelend maar waar. Daarom hebben wij voor jou een prachtig cadeau gemaakt ter herinnering voor het prachtige jaar!
 • Ontzettend bedankt voor al je inzet, we hebben erg veel aan je gehad. Maar nu is het tijd om te kijken naar een andere baan en/of een andere invulling in je leven te geven.
 • Helaas pas je niet bij onze organisatie maar we hebben ontzettend veel aan je gehad.

Afscheid collega, meer leuke tips:

Wanneer je het leuk vindt om één van deze leuke spreuken op een tegeltje te vereeuwigen, dit past er natuurlijk helemaal  bij als afscheidscadeau, dan kan je eens een kijkje nemen op: http://tegeltjes.com/tegeltjemaken. Maak nu een leuk fotocadeau als afscheidscadeau voor uw collega!

Afscheid collega, enkele leuke ideeën:

 • Een prachtige spreuk of gedicht op een tegeltje
 • Een mooie foto op een schort
 • Een handdoek met naam van de juf of leraar (of collega)
 • Een prachtige mok met een eigen foto bedrukking
 • Een mooi badlaken met naam of een douchelaken met naam

Een afscheid van een collega kan soms erg zwaar vallen en vaak is het ook echt een emotionele gebeurtenis, zeker wanneer iemand lang binnen de organisatie gewerkt heeft. Ook vindt u op deze pagina en op de website van www.PrachtigKado.nl prachtige cadeaus terug welke geschikt zijn voor het afscheid nemen van een stagiair(e).

Het afscheid nemen van een collega dat kan lastig zijn ook wanneer u iets leuks moet gaan bedenken als afscheidscadeau. Daarom hebben wij hieronder een leuke selectie gemaakt met populaire cadeautjes voor het afscheid nemen van een collega. Voor meer leuke informatie over het bedrukken van een leuke mok als afscheidscadeautje voor een collega: http://prachtigkado.nl/mokbedrukken. Voor meer informatie over het maken van leuke mokken kunt u ook eens een kijkje nemen op www.Mokbedrukken.com en op www.MokmetNaam.nl, dit zijn leuke websites voor het maken van een afscheidscadeautje (in dit geval een leuke mok). Als eens gedacht aan een leuke foto voor op een mok? Een foto op mok maken is erg eenvoudig! Klik op één van bovenstaande links om een prachtige mok met foto te gaan maken. Kijk ook eens de site voor een foto op mok. Al eens gedacht aan een bijzonder fotocadeau als afscheidscadeau? Klik op één van de links om uw eigen afscheidscadeau te gaan maken voor uw collega! Als eens gedacht aan een naambordje als afscheidscadeau voor uw collega of leerkracht? Bekijk de allerleukste afscheidscadeaus op PrachtigKado.

Bekijk hier de gaafste cadeaus voor collega’s!

Afscheid collega, een prachtig cadeau maken!

Al eens gedacht om een prachtige badlaken met naam cadeau te doen als afscheidscadeautje? Zo kunt u een naam maar ook een leuke afscheidstekst op een badlaken laten maken, erg bijzonder dus! Ook eens gedacht om een kussensloop te laten bedrukken als aandenken (kussensloop bedrukken) of een ander prachtig cadeau? Ga voor meer informatie naar één van bovenstaande links.

Al eens gedacht aan een fotocadeau als cadeautje voor iemand waar afscheid van genomen gaat worden? Hierbij kan je denken aan een mooie mok met foto, een kussensloop bedrukken, een mooie schort met foto, foto op hout en nog vele andere bijzondere cadeaus. Ga voor meer informatie naar de specialist! Al eens gedacht een een trofee met foto als afscheidscadeau? Er zijn leuke trofeeën en medailles welke voorzien kunnen worden van een eigen bedrukking. Voor meer informatie over het maken van een leuk cadeautje als afscheidscadeau voor een collega kunt u eens een kijkje nemen op PrachtigKado.nl.

Voor meer informatie over het afscheidscadeaus:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *