Gedicht afscheid juf

Gedicht afscheid juf

Gedicht afscheid jufIs het tijd geworden om afscheid te nemen van een juf, bijvoorbeeld een juf die ontslagen is, met pensioen gaat, een andere baan heeft gevonden of voor een andere aanleiding? Daar zijn tegenwoordig prachtige gedichten, teksten en spreuken voor bedacht. Ook is het tegenwoordig mogelijk om een cadeautje te laten maken als afscheidscadeau, namelijk één met een eigen fotobedrukking of een geborduurde tekst. Hierbij kunt u denken aan een mooie mok met foto, een tegeltje met tekst of een mooie badjas met haar naam erop geborduurd als afscheidscadeau. Zo is er voor het afscheid nemen van een collega alles mogelijk. Op zoek naar een mooi gedicht voor het afscheid van een juf en wilt u hier graag iets leuks mee doen? Weg met de standaard kaartjes en bloemen, maak nu een persoonlijk cadeau met een gedicht afscheid juf. Een gedicht afscheid juf is vaak inspirerend en opbeurend, hieronder vindt u een leuk gedicht terug als voorbeeld en vindt u enkele leuke spreuken. Bekijk hieronder de allerleukste cadeaus en afscheidsteksten.

Bekijk hier meer gedichten en cadeaus!

Gedicht afscheid juf, enkele voorbeelden:

Gedicht afscheid juf, enkele grappige spreuken:

 • Afscheid nemen bestaat niet, maar in dit geval wel!
 • Afscheid van een collega nemen kan zwaar vallen, maar helaas is het zo. We gaan nu afscheid nemen van onze beste collega. Veel succes in de toekomst.
 • We kunnen je niet missen maar we gaan het wel proberen.
 • Afscheid nemen doen we nu van onze goede collega, het is vervelend maar waar. Daarom hebben wij voor jou een prachtig cadeau gemaakt ter herinnering voor het prachtige jaar!
 • Ontzettend bedankt voor al je inzet, we hebben erg veel aan je gehad. Maar nu is het tijd om te kijken naar een andere baan en/of een andere invulling in je leven te geven.
 • Helaas pas je niet bij onze organisatie maar we hebben ontzettend veel aan je gehad.

Bekijk hier de afscheid spreuken en kado!

Gedicht afscheid juf voorbeeld:

 • Helaas moeten we je laten gaan
  Heel veel succes met het vinden van een nieuwe baan
  We hadden het graag anders gezien
  Maar deze veranderingen waren door ons niet te overzien
  Weet dat we je inzet altijd hebben gewaardeerd
  Je hebt in al die jaren super gepresteerd!

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor het afscheid van een juf? Ga dan voor meer informatie naar www.PrachtigKado.nl voor de leukste producten en originele cadeau tips. Ook kunt u enkele leuke cadeaus terugvinden op Tegeltjes.eu en MokmetFoto.nl. Voor meer leuke mokken kunt u ook gaan naar: Mokken-Bedrukken.nl.

Gedicht afscheid juf
Schort met foto en tekst € 13,95

Mok-Gekleurde-Binnenkant-Zwart
Mok Gekleurde Binnenkant Z.. € 8,95

Afscheid juf
Mok Gekleurde Binnenkant R.. € 8,95

Gedicht afscheid juf
Mok Gekleurde Binnenkant R.. € 8,95

Afscheid collega
Mok met Foto (Actie mok) € 5,75

Meer informatie over afscheidscadeaus en gedichten op onze website:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *